Consumidors de vacunes

Som consumidors. Ni ciutadans. Ni votants. Ni éssers vius.

Ens han fet consumidors i el pitjor de tot plegat, és que ens ho hem cregut. I aquests dies ho tinc més clar que mai. Una pandèmia no ens deixa consumir (ni temps ni béns) al ritme necessari, i la societat s’enfonsa.

I la darrera versió del nostre assumit “jo consumidor” el trobo en el tema de les vacunes. Ara no ens volem posar la vacuna contra el Covid, la volem consumir. I això implica decidir quina marca de vacuna volem consumir, confonent sovint informació amb propaganda, com quan escollim un mòbil pensant que els que escollim som nosaltres.

El nostre narcissista “jo consumidor” és incapaç de confiar en els pocs (molt pocs) que tenen els coneixements suficients per decidir, i perd el temps mirant-se el melic sense entendre que l’espècie està davant del dilema “vacuna o mort”.

Mentre l’espècie tremola, el nostre narcissista “jo consumidor” en lloc de vacunar-se i atacar l’arrel del problema, es pensa que pot decidir on comprar una crema per dissimilar el tremolor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.