La dona que parla dins del GPS

La dona que parla dins del GPS està farta d’aquella família, i està farta del cas que foten tots quatre a les seves indicacions des de fa uns 10 anys.

Ho ha provat de totes les formes possibles: generar rutes més llargues, buscar rutes amb més peatges (i més cars), i també ha provat d’inventar-se retencions inexistents. I res. Ni una protesta. Ni una queixa. Ni un mecagunlaputaelgps.

Per això, avui, farta de tanta servitud, ha canviat el destí.
Avui, a mode d’escarni per l’excés d’obediència de tota la família, els enviarà a un altre poble Ben lluny del destí desitjat.

Els quatre membres de la família pugen al cotxe com qualsevol altre dia. Posen la mateixa música de sempre. I, com que el nou destí (aquell que s’ha inventat la dona del GPS) és més lluny del previst, es passen més estona del que estava previst jugant a aquells jocs absurds que només serveixen perquè els nens no s’esbudellin durant el trajecte.

I quan, finalment, arriben al poble (que no és el poble, és un altre poble) baixen els quatre, es donen la mà, i s’allunyen tots junts del cotxe, cometant quina sort que tenen amb aquest vell GPS, que ja fa temps que no funciona bé i fa el que vol, i això els permet descobrir noves rutes cada cap de setmana i avui, fins i tot, visitar un poble preciós del que mai havien sentit a parlar.

 

Llegir més Relats de Ficció


Anar a la pàgina d’inici

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.