Indefensió

Tothom parla del polícia que va fer servir la Taser (i no seré jo qui el defensi, no sé si l’havia de fer servir o no, no n’entenc de pistoles, ni ganes. Que ho investiguin i si es podia haver fet d’una altra manera, que el sancionin o l’apartin o el que sigui…).

Però ningú parla de la indefensió que sovint patim el personal sanitari. Indefensió que, com sempre, patim els professionals que estem a peu del canó atenent als pacients. Indefensió que no pateixen els que estan als despatxos prenent les decisions que afecten a la nostra seguretat. Indefensió que pot sobrepassar els límts de l’àmbit estrictament laboral i, en els casos més desagradables, afectar la teva vida personal.

Així que avui, vull donar tot el meu suport als professionals sanitaris que devien passar un moment horrible mentre intentaven fer la seva feina, en aquest desagradable cas de la Taser.
Una abraçada companys!!!

Llegir més Reflexions

Anar a la pàgina d’inici

1 Comment

  1. Evidentment que , sempre defensaré al personal sanitari, però en salut mental, hi hauría d’haver la presència de guardes especialitzats en contenció, res de reducció, contenció i poder aturar certs desbrodaments innecessàris, aspecte que, pot afavorir , només amb la presència d’aquest personal, ja aturés els cops. Mai s’ha d’arrivar a fer ús de la violència, i menys amb la Taser que, hagués pogut provocar-li a la nòia una aturada cardio-respiratòria amb la maleïda Taser. Queda evident que, si no la varen poder contenir, hi ha una manca de coneixament en cassos com aquest i no n’hi havia prou amb una doctora. Falta coneixament i capacitat de prevenció.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.