Associació dels Afectats pel Si Vols Pots

D’aquí cinc minuts, quan sigui l’hora en punt, començarà la primera sessió de la primera teràpia del primer grup de l’Associació dels Afectats pel Si Vols Pots (AASVP).

S’hi han inscrit tres persones, que per ser el primer dia no està gens malament.

Hi ha un funcionari de Correus, que empès per tota l’oficina (i després d’una separació de parella molt traumàtica), va estar un any preparant-se per córrer la Marató de Barcelona. Un any, per caure desmaiat al quilòmetre quaranta, just al punt on estava tota l’oficina en bloc (el seu cap inclòs) amb pancartes i megàfons per animar-lo.

També ha vingut una ex-treballadora de “La Caixa”, que va deixar la feina per donar la volta al món sense un duro (i anar fent un blog), i ho va haver de deixar al quart dia després d’un incident que encara no ha explicat a ningú (i per això ve al grup, per intentar explicar-ho).

El tercer, es va enamorat (pel Facebook), d’una ex-novia de l’EGB. Motivat pels missatges d’autoajuda que anava llegint per la xarxa, va vèncer la seva fòbia social i li va confessar el seu amor. Però va insistir tant que, tot i ser incapaç de fer mal a ningú que no sigui ell, ha acabat amb una ordre d’allunyament.

I tot conduït per una psicòloga, que (com tots els altres) amb tota la il•lusió del món i tot l’esforç que et puguis imaginar, va obrir un centre de meditació enmig de l’Eixample que l’ha arruïnada pels següents trenta anys.

I cap cony d’astre va moure ni un dit per ajudar a cap d’ells.

 


Il·lustació: Giroillustrator https://www.instagram.com/giroillustrator/

Veure més Relats il·lustrats per Josep Giró

Veure més Poemes i Relats Il·lustrats

Llegir més Relats de Ficció


Anar a la pàgina d’inici

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.