La vella cafetera italiana

La cafetera de càpsules que si la compres et converteixes, de cop, en un actor madur, amb moltes canes, fot un cafè boníssim.

De fet, cada cop que vas a comprar les càpsules, entres en un rodatge d’una nova pel•lícula de la saga, i tothom és molt madur, i tothom té moltes canes. De fet el número de canes és directament proporcional a l’import de les càpsules que has comprat.

El que no t’expliquen quan compres la cafetera, és que quan surts de la tenda s’acaba el rodatge, i les canes desapareixen, i ja no ets cap actor madur (d’aquells que tot els hi rellisca).
Només et queda la bossa (que et regalen), com a fidel testimoni del que has estat durant uns minuts.

Quan compres la cafetera, tampoc t’expliquen que per culpa de les càpsules, abandonaràs l’antic ritual de preparar-te un cafè amb la cafetera de sempre, s’acaben les discussions sobre on s’ha de tirar el marro, i, el pitjor de tot, ja no tornes a percebre aquella olor característica que indica que el cafè ja ha pujat.

La cafetera de càpsules, aquella que amb la que et regalen una bossa (molt resistent) quan vas a la tenda, fot un cafè perfecte. Però, que voleu que us digui, la nostàlgia m’obliga a obrir l’armari, buscar entre tots els estris que ja no faig servir, i fer-me un cafè amb aquella antiga cafetera italiana. Ja sé que em farà un cafè imperfecte, però just per això, m’identifico més amb ella.

 

Llegir més Reflexions

Anar a la pàgina d’inici

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.